Blogger tarafından desteklenmektedir.

Erkek saç sakal modelleri ve yüz şeklinize-tipinize göre saç sakal modelleri bulabilirsiniz

2014 POPÜLER ERKEK SAÇ MODELLERİ

     Saçınız yüzünün tamamlayıcı unsurudur. Kafa yapınızdaki simetrik bozuklukları kapatmanızı sağlar. Bu yazıda 2014 yılının popüler 6 erkek saç modelinden bahsedeceğim. Eminim bu saç modelleri arasından size uyan bir tanesini bulacaksınız.
2014 erkek saç modelleri
 Bu model 2013 yılında da popüler bir modeldi ve 2014 yılında da olacak.Müzik ve sinema dünyasından birçok isim bu modeli kullanıyor.
2014 erkek popüler saç modelleri
 Bu modelde görülebildiği gibi yanlar üstlerden çok daha kısa.Üstteki saçlar yukarı kaldırılmış.Bu model de çok kullanılan popüler bir model.Birçok ünlüde bu modeli tercih ediyor . Bu modeli kullanacaklarının saçının sık olması gerekir.Seyrek saçla bu modeli elde etmek zordur.
2014 erkek saç kesimleri 
Burada da üsteki modelde olduğu gibi yanlar kısa tutuluyor.Ama üstekine göre çok daha kısa .Uzun yüzlüyseniz kaçınmanız gereken bir model. Ama gene çok tercih edilen hoş bir model. 2014 yılında birçok ünlünün bu modeli kullandığına şahit olacağız.
en iyi 2014 erkek saç modelleri
 Dikilmiş saç modelleri her zaman popüler kalmaya devam edecek.
 Cristiano Ronaldonun da kullandığı bu modelin nasıl yapıldığını anlatan güzel bir yazım var. Cristiano Saç Model Yapılışı
Bu model az çaba gerektirdiğinden ve her türlü yüz ve saç tipine uygun olduğundan tercih edilebilir.

Labels:

1 yorum:

Unknown dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

Yorum Gönder