Blogger tarafından desteklenmektedir.

Erkek saç sakal modelleri ve yüz şeklinize-tipinize göre saç sakal modelleri bulabilirsiniz

İNCE TELLİ ŞEKİL ALMAYAN SAÇ

       Eğer  çok  fazla  ince  telli saça  sahipseniz  saçınız  kalın  gözükür  ve  şekil  alabilir  . Ama  az saçınız  varsa  çok  ince  görünür  .
       Nem  bu  tür  saçlara  iyi  gelmez . Saçın  gevşek  gözükmesine  neden  olur  .  Bundan  dolayı  saç  daha  da  zor  şekil  alır  .  Bu  yüzden  de  böyle  saça  sahip  olanlar  yağlı  ürünlerden  uzak  durmalıdır.
      Saçlarını  nasıl  şekillendirebileceklerine  gelince  mesela  ilk  önce  biraz  saç  köpüğü  sürebilirler  .  Sonra  da  kurutma  makinası  yardımıyla  istedikleri  şekli  vermeye  çalışmalılar  .  Kuruttuktan  sonra  da  wax  ile  saça  son  şeklini  verebilirler  .
       Ama  kısacası  bu  tür  saça  sahip  olanlar  köpük  ve  spreye  yönelmeli  çünkü  saçları   daha  ağır  ürünleri  taşımakta  zorlanır  .
      Ayrıca  kısa  saç  modelleri  böyle  saça  sahip  olanlar  için  daha  iyidir .
      Aşağıda  bu  şekil  ince  telli  şekil  almayan  saçlara  sahip  olanlar  için  2  örnek   saç  modeli resmi  var
     Saç kremleri yazımı  mutlaka  okuyun .Çünkü  burada  canlı saçlara  nasıl  sahip  olabileceğiniz anlatılıyor.
ceaser saç modeli


Labels:

3 yorum:

Unknown dedi ki...

Merhaba benim oldukca ince yumusak ve seyrek sacim var fönle bile sekil almiyor sampuandan baska kimyasal kullanmisligim yok rahmetli tarik akan gibi de uzattim ancak kestirmek istedigimde nasıl bir model verebilirim alnımda biraz büyük oldugundan cok siritmayacak bisey olmalı bu konuda cok caresizim nasil bir yol izlememi onerirsiniz

Unknown dedi ki...

ince telliler için saç şekillendirme zaman alabiliyor wax gibi çözümler var muhakkak ama saç tipide burada önemli www.sacingo.com/ince-telli-saclar-icin-sac-kesim-modelleri-erkek burada geriye taranmış saçlar var örneğin bu modelden faydalanabilirler.

Unknown dedi ki...

Saç tellerim çok ince ve güçsüz sürekli de diken gibi havalarda geziyor bağladığımda bile çok çabuk da yıpranıyor her işlemden çok çabuk etkileniyor saçlarımın bu durumundan çok sıkıldım ve bir sürü şey denedim doktor bir arkadaşım doğal keratin kullanmamı önerdi birlikte bulduk internetten patentli keratin varmış doğal olduğuna emin olmak için aldık iyiki de almışız saçlarım daha sağlıklı dikenler olmuyor ve saçlarım daha güçlü her işlemde saçlarım mahvolucak diye korkup vazgeçmiyorum.

Yorum Gönder