Blogger tarafından desteklenmektedir.

Erkek saç sakal modelleri ve yüz şeklinize-tipinize göre saç sakal modelleri bulabilirsiniz

Erkek Kol Saatleri

     Günümüzde saati öğrenmek için artık cep telefonlarımız yeterli olsa da stil sahibi olmak isteyen her erkek aksesuar olarak bir kol saati takmalıdır . Kol saatiniz sizin stilinizi gösteren aksesuarlardan biridir . Erkekler için satılmakta olan çok sayıda modelde ve tarzda kol saati bulunmaktadır . Spor ve klasik tarzda kendinize uygun çok sayıda saat örneklerini incelemek için internetten saat satan siteleri incelemenizi öneririm . Saatinizi belirledikten sonra kampanya ve indirimleri bekleyerek daha ucuza alma fırsatı yakalayabilirsiniz .

erkek saat modelleri
Saat alırken dikkat etmeniz gerekenler:

  • İlk olarak saati ne tarz kıyafetlerle giyeceğinizi düşünün ve bunu dikkate alın .
  • Sonra bütçenizi belirleyip ona göre sitelerde modellere bakabilirsiniz.
  • Analog ,dijital veya analog/dijital saatlerden hangisini tercih ediceğinize karar verin . İşe giderken takabileceğiniz bir saat istiyorsanız analog alın derim . 
  • Alimünyum ve paslanmaz çelik saatler paslanmaya dayanıklıdır .
  • Titanyumdan özelliğinden dolayı diğer metal saatlerden daha dayanıklıdır .
  • Plastik vb. maddeden yapılma saat alıyorsanız plastiğin kalitesini kontrol edin .Yoksa parçalanmalar yaşanabilir .
  • Deri kayışlar ne kadar güzel görünse ve sağlıklı olsa da kolay deforme olurlar.  Ayrıca nemden ve sudan da etkilenirler .
  • Ayrıca saat garantileri genelde kayışı kapsamaz.( Özellikle de deri kayış defermasyonlarını )  
SPOR ERKEK SAATLERİ

Spor erkek saatleri iyi kaliteli plastikten parçalardan yapılmalılılar ve yapılmalıdırlar .En yaygın spor saatler denize dalmak için yapılmış suya  ve basınca dayanıklı erkek saatleridir . Ayrıca adidas ve nike gibi markalarından da koşma ve spor amaçlı saatleri vardır . Ayrıca kan basıncını ölçen ve gps bulunduran saatler de vardır . Ayrıca böyle özelliklere sahip olmayan ama spor kıyafetlerle rahat bir şekilde giyebileceğiniz saatler de vardır .
erkek saat modelleri

erkek spor saat modeli siyah

erkek saat modeli





Daha fazla saat modeli için saat satan siteleri öneririm .Onlarda hem fiyatı hem de özelliklerini görüp daha iyi karar verebilirsiniz .

Labels:

0 yorum:

Yorum Gönder