Blogger tarafından desteklenmektedir.

Erkek saç sakal modelleri ve yüz şeklinize-tipinize göre saç sakal modelleri bulabilirsiniz

Her Erkeğin Sahip Olması Gereken Temizleyici Bakım Ürünleri

1-)CİLT TEMİZLEYİCİLER(
Her erkek öncelikle bir cilt temizleyici edinmelidir .( Ya da yüz temizleyici ) Böylece cildinizin daha sağlıklı,temiz ve güzel görünmesini sağlayabilirsiniz . Cilt temizleyiciyi seçerken cilt tipinizi göz önünde bulundurmalısınız. Yağlı bir cildiniz varsa su bazlı ürünleri seçip , sabunlu ürünlerden uzak durmalısınız mesela . Aşağıda bulunan ürün Nivea 'nın erkek yüz temizleyicisi .Gözenekleri açar ,fazla yağı temizler ve ciltteki kuruluk hissini giderir yazıyor.  Kullanılabilecek güzel bir ürün.                                            
erkek yüz temizleyici
2-)TIRAŞ SONRASI LOSYON:
Traş sonrası cildin tahriş olmasını engellemek için kesinlikle kullanılmalı .Cildinizin kurumasını da önler . Alkol kullanmak ise cildi kurutup daha  da tahriş olmasına neden olur . Güzel bir tıraş losyonu ile cildinizin canlanmasını sağlayabilirsiniz .Size avea'nın ürünlerini denemenizi tavsiye ederim.
tıraş sonrası losyon
3-)DEODORANT:
Deodorantların önemi için açıklamama yapmama gerek yok. Ama gene de bahsedeyim . Normal deodorantlar terlemeyi durdurmaz ama  ter kokusunu baskılayabilir .Antiperspirant deodorantlar ise terlemeyi gözenekleri tıkayarak engeller ve terlemeyi azaltır. Eğer aşırı terleme yaşıyorsanız cevabınız deodorant değil .Fazla terleme sorununuz varsa şu yazımı okuyun:Terlemeye Çözüm .
Deodorant kullanımında dikkat edilecek diğer bir husus ise koltuk altında jilet kullanımı sonrasında eğer tahriş oluşmuşsa deodorant kullanırsanız tahrişi daha kötü hale getirirsiniz .
 
4-)DİŞ İPİ:
Diş ipi diyerek geçmemek lazım .Diş ve ağız sağlığınız için önemli bir yere sahip . Diş fırçası dişinizin her tarafına erişemez ve dişleriniz arasında kalan maddeleri ortadan kaldıramaz .Ama diş ipi sayesinde bunları ortadan kaldırabiliriz.







Labels:

0 yorum:

Yorum Gönder