Blogger tarafından desteklenmektedir.

Erkek saç sakal modelleri ve yüz şeklinize-tipinize göre saç sakal modelleri bulabilirsiniz

2013-2014 En İyi Erkek Saç Modelleri

       2013-2014 yıllarına ait en iyi saç modellerini aslında hepimizin aşina olduğu ve çoğu kişiye yakışabilecek saç modelleri . Sizinle 3 erkek saç modeli paylaşacağım . Bu modeller Amerika'da yapılan bir anketin sonuçlarından çıktı .
en iyi erkek saç modelleri

2013-2014 en iyi erkek saç modelleri

        İlk modelimiz yukarıdaki gibi yataktan kalkmış gibi olan saç modeli . Bu modelin bu kadar populer olmasında Robert Pattinson'un rolü yadsınamaz .Hatta bu saçlara Robert Pattinson saç modeli diyebiliriz  .Eğer bu erkek saç modeli nasıl yapılır derseniz yanıtı:
Saçınızı yıkadıktan sonra  havluyla kurulayın .Başınızın üst kısmından başlayarak wax'ı saçınıza küçük saç demeti topluluklarına uygulayın . Her tarafınıza iyice uyguladıktan sonra saçınızı yukarıdaki modelde olduğu şekilde ayırın .

        İkinci en iyi erkek saç modelimiz ise  yukarıda gördüğünüz gibi önü yana yatırılmış . Takım elbise giyiyorsanız orta yaşlıysanız daha iyi bir model bulamazsınız . Yukarıdaki model Leonardo Di Caprip'ya da çok yakışıyor .Bu erkek modelinin yapılışı:
Parmaklarınıza jeli sürün ve parmaklarınızı birbirinize sürtün .Sonra ürünü nemli saçınıza uygulayın . Saçınıza ürünü eşit olarak dağıtmak için parmaklarınızı tarak gibi kullanın . Sonra da yukarıdaki modelde olduğu gibi şekillendirin .









      Üçüncü erkek saç modelimiz yukarıdaki Ethan Hawke'ın sahip olduğu saç modeli . Aslında soldaki model tam olarak o değil.Sağdaki ise tam kastettiğim .Yazıyı ona göre yazacağım . Yukarıdaki gibi orta uzunlukta bir saçınız varsa sizin için iyi bir tercih olur .Saç Modeli Yapılışı:
Nemli saçınıza ürününüzü kökten uçlara kadar uygulayın .Ama abartmayın ürünü . Az bir miktarla başlayıp olmazsa arttırabilirsiniz ürünün miktarını . Saç şekillendirme ürünümüzün en az şekilde tutuculuk sağlarken , saçımızı isteğimiz şekilde tutmaya çalışacağız .
Eğer saçınız fotoğraflardaki gibi olmuyorsa üzülmeyin .Yapmanız gereken saçınızın kesiminde değişiklik yapmak ve bunu yaparken yüz tipinize dikkat etmek .

Labels:

0 yorum:

Yorum Gönder